11# Insane Fitness !

Insane fitness staat nu al bekend als het zwaarste fitnessprogramma ooit in heel de wereld, en dat is niet voor niets… Insane fitness komt van Verenigde staten. 

De meeste diëten en fitnessprogramma’s proberen de indruk te wekken dat je zonder al te veel moeite geweldige resultaten kunt bereiken. Insane fitness daarentegen, is bloedeerlijk en geeft toe dat je je doel uitsluitend bereikt als je er héél erg veel voor over hebt.  Je gaat alle perken te buiten en negeert de grenzen van je lichaam volledig.

615QTJRiPIL

Op zich is Insane fitness hartstikke goed bedacht. Je doet voor de verandering écht intensieve en gevarieerde fitnessoefeningen die je spieren enorm uitdagen. Je spiermassa zal dus absoluut toenemen dankzij Insane fitness, maar omdat de trainingsroutine enorm intensief is, belast je ook je hart en vaatstelsel enorm.

Shaun Thompson noemt zijn trainingsvorm MIT afkorting van Max Interval Training. maar in plaats van korte intensiteitsexplosies en lange pauzes, doe je aan langdurige intensiteitsexplosies en korte pauzes. MIT is dus nog een flink stuk zwaarder en heftiger dan “klassieke” HIT!

Het idee achter Insanity-training is dat je tot het absolute gaatje gaat. Je doet zoveel “reps” (repetities/herhalingen) als je maar voor elkaar kunt boksen en dan het liefst nog een paar extra.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s