7# Warming-up !

Warming-up is een essentiële stap bij het doen van sport. Alvorens een fysieke inspanning, het is inderdaad belangrijk voor het lichaam voor te bereiden voor de activiteit in kwestie. Maar hoe?


Waarom is het belangrijk om op te warmen?

Warming-up, dat betekent dat de voorbereiding voor de moeite is. Met een warming up, waardoor de voorbereiding van ons lichaam het meest effectief te reageren op de sport beperkingen we zal opleggen. Het is bereid zo efficiënt mogelijk te zijn in onze toekomstige inspanningen. Een kleine motor beeld van een auto: zullen we hem te verlaten tijd om op te warmen voor de toepassing ervan te versnellen. Warming-up maakt het mogelijk om blessures te minimaliseren, wakker en vragen de verschillende delen van het lichaam die we nodig hebben tijdens de sportactiviteit.

Sommige tips voor een goede warming


– De warming-up moet rustig en geleidelijk zijn. Hoe kouder het is, hoe meer de temperatuurstijging lang en geleidelijk word.

– In het ideale geval zou het ook voorkomen dat het wachten meer dan 15 minuten tussen het einde van de warming-up en de start van de activiteit. Het lichaam zal afkoelen en verliest de voordelen van onze verwarming.

– Om de voordelen van deze verwarming te behouden, zal het niet aarzelen te dekken om ons lichaam warm te houden.

– Vóór de lancering in het bedrijf, kunnen we een aantal spieren en gewrichten bewegingen te doen herleven.

– We kunnen rekken tijdens het opwarmen, maar let op: de passieve rekken vermindert de spierspanning. Tijdens de activiteit, zal de spier minder effectief en minder reactief zijn.

– vergeet niet om een ​​paar slokjes water te drinken. De warming-up is een onderdeel van onze fysieke inspanning, hydratatie is essentieel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s